VIZITKA

Evangeličanska cerkvena
občina Bodonci
Bodonci 6
9265 Bodonci
Slovenija
Tel.: 00 386 2 549 10 06
Fax: 00 386 2 549 12 95
E-mail:eco.bodonci@siol.net

MINI ANKETA

Bodonsko cerkveno občino tvorijo verniki iz

» Glasujem    » Rezultati ankete
E-NOVICE

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ...

» naročilo na novice

NOVICE

Kamp pokonfirmacijske skupine na Hodošu

28. 08. 2006

Naša pokonfirmacijska skupina je v času med 21. in 25. avgustom počitnikovala v Mladinskem domu na Hodošu. Obsežne utrinke s počitnikovanja si lahko ogledate v fotogaleriji. V spodnjem sestavku pa lahko na kratko izveste nekaj o dogajanju tudi v besedi.

Naš teden na Hodošu

V ponedeljek zjutraj smo se zbrali pri cerkvi v Bodoncih in se odpravili na Hodoš. Tam smo se udobno namestili, sledil je kratek sestanek in napotki za naslednjih pet dni.
Ponedeljek je bil v znamenju športnih iger, ribolova ter dela po skupinah. Po pridnem delu pa smo se zvečer še zabavali ob glasbi.
Torek smo preživeli v bližini »neznancev«, saj smo se spoznavali s pomočjo mavca, ki smo ga drug drugemu v obliki mavčnih obližev nanašali na obraz in oblikovali, tako da smo dobili lepe maske, ki so sicer z malo bolečine šle z obraza. Sledilo je kosilo, po kosilo počitek, po počitku smo jo pa mahnili k sosedom. Sprehajali smo se po sosednji vasi Krplivnik in si tam ogledali etnološki muzej. Nato smo jo mahnili k sosedom Madžarom, kjer nas je nenapovedano potolkla toča po naših bistrih glavicah. Vendar nam niti to ni prišlo do živega, kajti sledile so igre z baloni, večer ob glasbi in nato počitek.
Sreda je bila precej mokra, kajti že zjutraj smo se takoj po zajtrku odpravili v Terme 3000 v Moravske Toplice. Imeli smo se lepo in se zabavali ob animacijah in igrah simpatične animatorke in animatorja, pa tudi vodni tobogani niso manjkali. Po mokrem dnevu smo se popoldne odpravili v dom. V domu so tekle solze žalosti zaradi predčasnega slovesa dveh letošnjih konfirmandov. Tako večera ob glasbi tokrat ni bilo, ampak le predčasno spanje. Četrtek je bil več ali manj umirjen dan, brez naporov. Potekalo je sicer delo po skupinah na temo: Zaupanje – prijatelji in prijateljstvo. Sledilo je spet eno slastno kosilo, po kosilu pa poročanje dela po skupinah. Nato so se nekateri odpravili na ribolov, nekateri pa so ostali v domu. Zvečer smo obiskali še bližnjega čebelarja in se seznanili s čebelicami, s čebelarskimi opravili, izdelki, … Ta dan smo zaključili z dobro glasbo in plesom. Omembe vredno je, da omenim še naša dva glasbenika na harmonikah - Nika in Majo. Coooool sta!

Tako, na kratko sem vam razkrila, da smo se imeli lepo - tako s solzami kot s smehom!

Karina Perkič

Copyright © ECO Bodonci | production: Creativ, Novi mediji d.o.o. |