VIZITKA

Evangeličanska cerkvena
občina Bodonci
Bodonci 6
9265 Bodonci
Slovenija
Tel.: 00 386 2 549 10 06
Fax: 00 386 2 549 12 95
E-mail:eco.bodonci@siol.net

MINI ANKETA

Bodonsko cerkveno občino tvorijo verniki iz

» Glasujem    » Rezultati ankete
E-NOVICE

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ...

» naročilo na novice

NOVICE

Fotogalerija konfirmacijske svečanosti

8. 08. 2006

V fotogaleriji objavljamo fotografije konfirmacijske svečanosti, ki je bila v naši cerkvi v nedeljo, 6. avgusta. Misli, ki so nastale po sami svečanosti  je strnila konfirmandka v spodnjem sestavku.

»Dolga leta smo obiskovali verouk, a se je izplačalo!«

Dolga leta smo obiskovali verouk, a ugotovili smo, da naše učenje ni bilo zaman, saj smo
6. avgusta v bodonski cerkvi pri konfirmaciji pokazali naše znanje o evangeličanski Cerkvi in o pomenu njenega nauka. Vse nas je bilo v začetku strah, saj smo imeli tudi različne nastope s katerimi smo se predstavili. Ta strah pa smo premagali pri vstopu v cerkev, saj so nas spodbujali člani cerkvene občine, duhovnik  ter naši starši in ostali, ki so nas prišli poslušat.
Lahko pa se tudi pohvalimo, saj smo med spraševanjem vedeli vse in to vsi. To, da smo opravili konfirmacijo in postali polnopravni člani cerkvene občine, pa še ne pomeni, da nam ni treba več hoditi v cerkev in tega se tudi zavedamo. S konfirmacijo smo pridobili nove dolžnosti in pravice. Ko smo v nedeljo v cerkvi končali, smo se odpravili vsak v svoj kraj s starši in ostalimi, ki smo jih povabili na svečano kosilo.
Najbrž smo bili pri konfirmaciji pridni, saj nam je duhovnik dovolil, da gremo ponovno na kamp na Hodoš, kjer se bomo skupaj zabavali in veselili.

Vita K. Jošar

 

Copyright © ECO Bodonci | production: Creativ, Novi mediji d.o.o. |