VIZITKA

Evangeličanska cerkvena
občina Bodonci
Bodonci 6
9265 Bodonci
Slovenija
Tel.: 00 386 2 549 10 06
Fax: 00 386 2 549 12 95
E-mail:eco.bodonci@siol.net

MINI ANKETA

Bodonsko cerkveno občino tvorijo verniki iz

» Glasujem    » Rezultati ankete
E-NOVICE

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ...

» naročilo na novice

NOVICE

Dobrodošli na našem spletnem portalu!

4. 08. 2006

Veseli nas, da ste obiskali naš spletni portal, kateri želi biti informacija o zgodovini, predvsem pa o delovanju in dogajanju v naši cerkveni občini. Cerkvena občina Bodonci je ena izmed 13 – tih cerkvenih občin, ki opravlja svoje poslanstvo v okviru Evangeličanske Cerkve v Republiki Sloveniji. Nahajamo se na severozahodnem delu Goričkega, oddaljeni 15 km od Murske Sobote, v smeri proti naselju Grad.
Cerkveno občino tvori 380 družin in posameznikov, skupaj 1410 članov, v sledečih naseljih: Beznovci, Bodonci, Kruplivnik, Motovilci, Poznanovci, Radovci, Skakovci, Strukovci, Vadarci, Zenkovci, Cankova in Topolovci.
Naše delovanje je izrazito verskega značaja. Razen nedeljskih in prazničnih božjih služb v Bodoncih in v filiali Poznanovci,  posvečamo nič manjšo skrb še delu z otroki, veroukarji, konfirmandi in mladino, dejavni pa smo tudi na diakonično – humanitarnem področju.
Naša cerkev se ponaša na idiličnem bodonskem hribu z lepim razgledom že od leta 1899 in je priljubljena postojanka tako organiziranih skupin, kakor tudi naključnih popotnikov, ki odkrivajo lepote Krajinskega parka Goričko.
Prepričani smo, da boste na našem spletnem portalu našli osnovne informacije, za vsa nadaljnja vprašanja pa smo dosegljivi na eco.bodonci@siol.net.

Simon Sever, duhovnik

Copyright © ECO Bodonci | production: Creativ, Novi mediji d.o.o. |