VIZITKA

Evangeličanska cerkvena
občina Bodonci
Bodonci 6
9265 Bodonci
Slovenija
Tel.: 00 386 2 549 10 06
Fax: 00 386 2 549 12 95
E-mail:eco.bodonci@siol.net

MINI ANKETA

Bodonsko cerkveno občino tvorijo verniki iz

» Glasujem    » Rezultati ankete
E-NOVICE

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ...

» naročilo na novice

NOVICE

Dobrodelno pranje avtomobilov (Janja Vlaj)

9. 07. 2012

BODONCI – Evangeličanska cerkvena občina Bodonci je v soboto, 7. julija, organizirala dobrodelno pranje avtomobilov. Na parkirišču pri evangeličanski cerkvi v Bodoncih so konfirmandi in mladina oprali 35 osebnih vozil in en traktor. Za gradnjo večnamenske dvorane je bilo zbranih 262 evrov.


Na parkirišču pod bodonsko cerkvijo so letošnji konfirmandi in ostali mladi verniki opravili že tretjo dobrodelno akcijo pranja avtomobilov. Akcija se je začela že ob devetih zjutraj, opranih pa je bilo 35 osebnih vozil in en traktor.


Obiskovalci so za pranje svojih jeklenih konjičkov prispevali prostovoljne prispevke, ki so bili tokrat namenjeni za gradnjo večnamenske dvorane. Zbranih je bilo 262 evrov. V vrsto na pranje je čakal tudi traktor. Z opranim New Hollandom se je zapeljal tudi evangeličanski duhovnik Simon Sever, ki je po vožnji z nasmehom povedal: »Dobro se pelje.


Pobudo za to akcijo je lansko leto dala ena izmed konfirmandk. V preteklih dveh akcijah so enkrat oprali 58 osebnih vozil, drugič pa 60 osebnih vozil. Prostovoljni prispevki, ki so bili zbrani, so takrat šli za gradnjo večnamenske dvorane in za nakup šolskih potrebščin.

Copyright © ECO Bodonci | production: Creativ, Novi mediji d.o.o. |